Team

04_MEDIGOED_team

het team VAN MEDIGOED

Het team van MediGoed bestaat uit apothekers, apothekersassistentes, farmaceutisch consulenten, ondersteunend personeel en een eigen team van bezorgers. Alle medewerkers hebben veel ervaring en affiniteit met zorginstellingen. Zij zijn zorgvuldig geselecteerd op die competenties die nodig zijn om optimale kwaliteit van zorg aan zorginstellingen te leveren. Daarnaast worden onze apothekers specifiek opgeleid in de specialismen binnen onze zorginstellingen, zoals bijvoorbeeld de ouderen- en gehandicaptenzorg. Ook levert MediGoed haar bijdrage als opleidingsplaats voor apothekers in opleiding.

MEDIGOED_marjon

MARJON BROEKMAN

is 26 jaar werkzaam als openbaar apotheker en is directeur van MediGoed en Alphega apotheken Brummen en Zutphen.

Door uitbreiding van een aantal vestigingslocaties en specialisatie in de afgelopen jaren is in 2010 de gespecialiseerde instellingsapotheek MediGoed ontstaan.
BIG: 89039741217

MEDIGOED_kristel

kristel boom

werkt sinds augustus 2015 als apotheker bij MediGoed. Daarvoor heeft ze jarenlang in een grote openbare apotheek gewerkt.
BIG: 19056731917

MEDIGOED_helene

HÉlÈne daemen

is sinds 13 jaar werkzaam als instellingsapotheker. Binnen deze functie is zij betrokken bij het optimaliseren van de farmaceutische dienstverlening voor cliënten binnen instellingen en heeft zij ervaring binnen de gehandicapten-, verpleeghuiszorg en verslavingszorg.
BIG: 79046339117

MEDIGOED_maarten

Maarten van Oijen

is sinds 2016 werkzaam als openbaar apotheker bij zowel MediGoed als de apotheek in Brummen. De vervolgopleiding tot openbaar apotheker specialist heeft hij onlangs doorlopen.
BIG: 39921687817

04a_MEDIGOED_team

Personeel is zorgvuldig geselecteerd om goede kwaliteit te leveren

Voor een goed en veilig medicatieproces is het belangrijk dat medewerkers, betrokken bij het medicatieproces, bekwaam en bevoegd zijn. Door het regelmatig geven van training wordt personeel continu betrokken bij alle facetten van toedienen van medicatie. Dit vergroot de betrokkenheid en verhoogt de medicatieveiligheid.

Bezorging in eigen beheer

Het logistieke proces is een cruciaal onderdeel van onze dienstverlening. Daarom heeft MediGoed de bezorging in eigen beheer. Dit verhoogt de flexibiliteit en maakt het mogelijk adequaat in te spelen op spoedsituaties. De bezorgers zijn ten alle tijden mobiel bereikbaar. Doordat MediGoed een gespecialiseerde instellingsapotheek is, die (relatief) dichtbij zit, kan er in spoedsituaties snel en makkelijk worden geschakeld. Daarnaast kan onze bezorgdienst optimaal ontzorgen door het meenemen van retourmedicatie.

Naamloos-1

Kwaliteit

MediGoed zorgt samen met de zorginstelling dat de kwaliteit van leven van de cliënten en hun naasten zo optimaal mogelijk is. lees meer

Naamloos-1

Spoedrol

MediGoed kan bij spoed binnen 2,5 uur een spoedrol voor één dag leveren.

Naamloos-1

Diensten

MediGoed biedt ondersteuning aan zorginstellingen bij alle onderdelen van de farmaceutische zorg, met als resultaat dat de zorginstellingen worden ontzorgd en versterkt. lees meer

04b_MEDIGOED_team

Bezorgafspraken die het beste passen bij de instelling

MediGoed maakt bezorgafspraken die het beste passen bij de zorginstelling. Zo hebben wij oog voor de hectiek op de afdelingen en worden er slimme afspraken gemaakt, zodat de zorgmedewerkers niet worden gestoord bij het dagelijks werk. Denk hierbij aan het werken met afleverlocaties op de afdelingen waar de bezorgers toegang tot kasten en koelkasten hebben zonder tussenkomst van een zorgmedewerker.